Tevreden klanten

In de loop der jaren hebben wij meer dan 500 webinars, livestreams of videoproducties gemaakt voor onze eigen publicaties. En hier zijn wij enorm trots op! Voor de onderstaande klanten hebben we een live event, productintroductie, of een aftermovie geproduceerd.

Videoproductie bij ProMedia Studio’s?

Heeft u vragen over het organiseren van een live event, bedrijfsfilm, aftermovie, of een ander visueel project? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen. We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Meer informatie nodig? We helpen u graag.

Erik Peekel, Aaaaha! Bureau voor live communicatie

“Met plezier maakten wij bij ProMedia inmiddels tientallen online talkshows voor opdrachtgevers als Joulz, Veolia en RVO. Als programmamakers verzorgen wij het voor- en natraject inclusief script, presentator en filmpjes. ProMedia biedt zeer complete studio’s met een betrokken en professionele crew.”

Rob Pietersen, Vluchtelingenwerk Nederland

“Met VluchtelingenWerk was ik op zoek naar een bedrijf dat samen met ons ‘VluchtelingenWerk TV’ wilde maken, een uitzending voor onze geweldige vrijwilligers. We maakten er in 2021 vier, die zeer in de smaak vielen. Het is heerlijk samenwerken met de geweldige professionals van ProMedia die niet alleen meedenken in de voorbereiding, maar ook echt alles uit de kast halen om er iets heel moois van te maken. Dank jullie wel daarvoor. En tot de volgende keer!”

Jesse van de Kamp, Toll Global Forwarding

“In een samenwerking met ProMedia hebben wij verschillende bedrijfsvideo’s voor Toll Nederland opgenomen. Met dank aan de inzet en creativiteit van het Studio team zijn we tot een goed concept en een professioneel resultaat gekomen.”

Sarah van der Vliet, VluchtelingenWerk Nederland 

“Voor verschillende projecten van VluchtelingenWerk Nederland is de hulp van ProMedia Studio’s ingeschakeld. De samenwerking is altijd zeer goed bevallen: ProMedia Studio’s is professioneel, denken proactief mee en alles wordt tot in de puntjes geregeld.”

Wieke Eggink, DystoniaNet NL

“Samen met ProMedia hebben we een mooi symposium voor zorgverleners die werken met mensen met dystonie georganiseerd. Door de hybride vorm hebben we zorgverleners in het hele land kunnen bereiken. ProMedia heeft gezorgd voor een strak format en een zeer professionele uitstraling van het geheel. De voorbereiding liep erg soepel met een fijne manier van communiceren. Dikke aanrader dus!”

Elise van den End, Vakgarage Nederland

“Dat er momenteel een technisch personeel tekort speelt is niks nieuws. Aan ons als organisatie de taak om onze vacatures er extra uit te laten springen en hier heeft ProMedia Studio’s ons perfect mee geholpen. Wij wilden een video die duidelijk maakte hoe het was om bij Vakgarage te werken en waarom onze organisatie boven andere uitsteekt.

ProMedia had snel een idee klaar liggen waar wij ons helemaal in konden vinden en binnen een week hadden wij een gemonteerde video. Wij hebben deze op al onze social accounts gedeeld en de video werd zeer goed bekeken en veel gedeeld. Niet alleen vanuit het hoofdkantoor maar ook vanuit ons netwerk franchisenemers stroomde positieve reacties binnen.

Niet alleen het snelle schakelen maar ook de hulp achteraf hebben wij als zeer prettig ervaren. Nadat de video gemonteerd was hadden wij nog een paar kleine aanpassingen en deze werden professioneel en snel verwerkt.

De desbetreffende vacature is vervuld en wij weten zeker dat deze video ons in te toekomst ook gaat helpen om werkzoekende net over de streep te halen.”