Het team

Het productieteam is het jongste en misschien wel de meest dynamische team van ProMedia. Dit team is ontstaan tijdens de coronacrisis toen alle evenementen noodgedwongen van fysiek naar online moesten worden getransformeerd. Dit leidde ertoe dat in 2020 ProMedia Studio 1 en in 2021 ProMedia Studio 2 in de Delftse Poort werden geopend. Deze studio’s waren het startpunt van het online succes van ProMedia met wekelijkse nieuwsuitzendingen en online congressen.

Inmiddels is het productieteam een volwassen afdeling geworden die zich bezighoudt met de organisatie van zowel online en fysieke evenementen in binnen- en buitenland. Daarbij kun je denken aan beurzen, congressen, online evenementen, online thema-uitzendingen en interne en externe webinars.

“Met ruim 150 studioproducties en 50 live events per jaar, heb je als Studio Manager ‘never a dull moment’! Onze drive is om elk event succesvol te organiseren en de klant te ontzorgen, te inspireren en op verassende wijze te informeren.”

Manouk Brouwers, Studio Manager

Het productieteam kan je onderverdelen in twee onderdelen. Het productieteam en het studioteam.
Het productieteam bestaat uit de productieleiders die nauw betrokken zijn bij de business units over de opzet en uitwerking van de events.

Het studioteam bestaat uit de studiomanager, regisseur en de camjo’s en houden zich bezig met alles wat te maken heeft met de studio’s en de techniek, maken van content etc. Samen slaan deze team’s de handen in één om vele evenementen tot een groot succes te maken en klanten te helpen met hun persoonlijke evenementen of projecten.

Een webinar organiseren in een ProMedia studio?

Heeft u vragen over het organiseren van een webinar of een hybride event? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen. We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Meer informatie nodig? We helpen u graag.