ProMedia Webinar TV Studio

Professionele webinar studio’s

De online event-branche floreert. Bij ProMedia werd lang voor de pandemie al veel ervaring opgedaan met webinars en het streamen van events. Na maart 2020 heeft dit natuurlijk een enorme vlucht genomen. Er zijn grote investeringen gedaan om twee state-of-the-art studio’s in te richten. De grootste stap hebben wij echter gemaakt door het aantrekken van personeel uit de televisiewereld. De kwaliteit ging met sprongen vooruit toen wij gingen werken met professionele regisseurs en geluidsmensen.

Een online event organiseren lijkt misschien makkelijker dan het is. Iedereen heeft tenslotte veel ervaring met Zoom, Teams en Hangouts. Toch is het organiseren van een online event echt iets anders. ProMedia helpt je graag met het organiseren van een succesvol webinar.

Twee professionele studio’s

De twee professionele studio’s van ProMedia zijn te huur, compleet met alles erop en eraan. Studio 2 is voorzien van een zittribune waardoor het ook mogelijk is om publiek uit te nodigen. Interesse om eens te sparren over jouw online event? Voel je vrij contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg, gratis en vrijblijvend!

Een webinar organiseren in een ProMedia studio?

Heeft u vragen over het organiseren van een webinar of een hybride event? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen. We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Meer informatie nodig? We helpen u graag.