ProMedia Webinar TV Studio

Professionele live studio’s

In een wereld waarin live events centraal staan, heeft ProMedia Studio’s zich niet alleen aan de top van de online event-branche gevestigd, maar heeft het ook een rijke geschiedenis in het organiseren en streamen van boeiende live events. Sinds 2020 heeft deze expertise een stroomversnelling gebracht. Onze investeringen omvatten niet alleen state-of-the-art studio apparatuur, maar ook de verwelkoming van getalenteerd personeel uit de televisiewereld, met professionele regisseurs en technici.

Het organiseren van een live event is meer dan alleen technologie. Hoewel velen bekend zijn met platforms als Zoom en Teams, vereist het echt succesvol coördineren van een live event een diepgaande expertise. ProMedia Studio’s staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijk live event.

Twee professionele studio’s

Onze twee professionele studio’s zijn volledig uitgerust en beschikbaar voor verhuur. Studio 2 biedt zelfs een zittribune, waardoor het mogelijk is om publiek uit te nodigen voor een meer interactieve ervaring. Maar bij ProMedia gaan we verder dan studio’s; we brengen live events ook naar jou toe. Of het nu op locatie is of in onze studio’s, we zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Interesse in het bespreken van jouw live event? Neem gerust contact met ons op. Wij delen graag onze expertise, gratis en vrijblijvend!

Een webinar organiseren in een ProMedia studio?

Heeft u vragen over het organiseren van een webinar of een hybride event? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen. We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Meer informatie nodig? We helpen u graag.