Podcast studio in hartje Rotterdam

Welkom in de inspirerende wereld van podcasts, waar geluid tot leven komt en verhalen met diepgang worden verteld. Onze ervaren productieteams staan paraat om jouw verhaal om te zetten in meeslepende luisterervaringen. Hier streven we naar meer dan alleen geluid; we willen jouw verhalen visueel versterken.

Ontdek de Kracht van Geluid en Beeld

Bij ProMedia Studio’s gaan we verder dan standaard podcastproducties. Ontdek een extra dimensie aan jouw podcastervaring door optioneel te kiezen voor het filmen van jouw podcasts. Hiermee benutten we niet alleen de kracht van geluid maar ook van beeld, waardoor jouw verhaal nog levendiger wordt.

Complete Podcastproductie Ervaring

Wanneer je kiest voor een volledige podcastproductie bij ProMedia Studio’s, omvat dit een diepgaande intake met onze ervaren producer, het uitwerken van een uniek format, begeleiding van een professionele audiotechnicus, en een maximale deelname van 4 personen voor een intieme sfeer. Optioneel bieden we ook de mogelijkheid voor video-opnames van jouw podcast, evenals opnames op locatie. Na de opnames volgt een zorgvuldige montage met één correctieronde, resulterend in de levering van het eindproduct in het door jou gewenste formaat. Bij ProMedia Studio’s creëren we niet zomaar podcasts; we bieden een complete en meeslepende productie-ervaring. Ontdek de veelzijdigheid van geluid en beeld met ProMedia Studio’s.

Neem contact op!

Meer informatie nodig? We helpen u graag.

Beluister hier onze nieuwste podcast