Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag over de ProMedia studio’s? Of bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de tarieven die we hanteren? Vul dan vrijblijvend het formulier in. Of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact op!

Voor meer informatie, neem direct contact op met Manouk Brouwers via manouk.brouwers@promedia.nl, +31 (0)6 2784 1198. Of vraag de informatie brochure hieronder aan.

Manouk Brouwers

Studio Manager | ProMedia Studio’s

+31 (0)6 2784 1198

manouk.brouwers@promedia.nl

“Niets is te gek, profiteer van alle kennis die wij door de jaren hebben opgedaan. Welkom bij ProMedia Studios: uw ambitie, onze ambitie!

Manouk Brouwers

Waar kunt u ons vinden?

Het kantoor van ProMedia Group bevindt zich in het gebouw Delftse Poort aan het Weena in het centrum van Rotterdam. Op de 18de verdieping is ons kantoor te vinden. Het gebouw staat naast het centraal station, ideaal als u met het openbaar vervoer komt. Indien u met de auto het kantoor wilt bezoeken, dan kunt u het beste parkeren bij Stadsgarage Schouwburgplein 1&2. Vanaf de Stadsgarage is het een aantal minuten wandelen naar de Delftse Poort.

ProMedia Group
Weena 505 B18
3031 AL Rotterdam

ProMedia Productions B.V.