Bedrijfsvideo

Een videoreportage van uw bedrijf is een krachtig middel om uw doelgroep te betrekken bij uw organisatie. Een video is makkelijk online te delen, heeft een groot bereik en is meetbaar. Maak uw bedrijf zichtbaar met een bedrijfsvideo en laat de video plaatsen op een publicatie van ProMedia. Met een bedrijfsvideo bij Promedia bereikt u de gehele zakelijke markt.

Hoe werkt het?

Wij maken de professionele bedrijfsvideo en verspreiden deze via de kanalen van bijvoorbeeld het zakelijke maritieme vakblad Schuttevaer. We plaatsen de video op de website (schuttevaer.nl), het YouTube kanaal (Studio Schuttevaer) en de social media kanalen. Hiermee bereikt u tussen de 20.000 en 30.000 mensen. Daarmee houdt het niet op. Video is een krachtig marketingmiddel om in te zetten in uw eigen communicatie door deze te publiceren op uw eigen website en te verspreiden via social media.

JP Schilder BV

Een bedrijfsvideo voor uw organisatie?

Wilt u graag een prachtige bedrijfsvideo, productvideo of een vacaturevideo? Wij kunnen dit voor uw organisatie regelen. Neem vandaag nog contact ons op.

Onze publicaties

Een bedrijfsvideo laten maken door ProMedia?

Heeft u vragen over maken van een bedrijfsvideo? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen. We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Meer informatie nodig? We helpen u graag.